Asztrológia

Mi is az az asztrológia? Az asztrológia tudomány. Olyan tudomány, mint a matematika, a fizika vagy épp a kémia. Az asztrológia kialakulását az európai hagyományok elsősorban Mezopotámia (Kr. e. 8. század), illetve Babilónia (Kr. e. 5. század) papságához kötik. Ennek nyomán alakult ki az asztrológia az ókori Görögországban a 2. században, valamint a hellenizmus idején a Közel-Kelet jó részén. Európán kívül Indiában, Kínában, valamint az aztékoknál és a majáknál is alkalmazták. Látható, hogy több ezer éves tudományról van szó amely régebben – az alkímiához és a kabbalához hasonlóan – egy titkos tan volt, amelyhez kevés embernek volt hozzáférése. Talán ezért is tartják manapság is sokan megfoghatatlannak, hiszen materialista szinten nehezen érthető. De ha tanulmányozni kezdjük, nyitottan állunk hozzá és megértjük az összefüggéseit, ha átlátjuk az értelmét, rájövünk, hogy milyen különleges tudás birtokosai lehetünk. Ha egyszer megtapasztaljuk működését, megdöbbenünk, mennyi mindenben tud a segítségünkre lenni.

Fontos dolog kihangsúlyozni, hogy a tudományos asztrológia nem azonos az újságokban megjelenő rövid írásokkal. Azokat inkább szórakoztató céllal készítik – általában nem is asztrológusok – és valójában csak egy aspektust vesznek figyelembe a sok közül, mégpedig a Nap helyzetét. Ezért nem illik mindenkire. Egy horoszkóp nagyon sok tényezőből áll, melyeket egyszerre kell figyelembe venni. Mindenki egy adott bolygóállással születik, ez a születési képletünk, az úgynevezett radix horoszkóp, amely nem változik, végigkísér minket egész életünkön. A bolygók aktuális égi helyzete mindig csak ennek az alap horoszkópnak a függvényében értelmezhető.

A horoszkóp egy égi térkép, és egyben személyiségünk belső térképe is. Betekintést ad a születésünk pillanatában fennálló minőségekre, amelyek a személyiségünket építik fel. Segítségével növelhetjük önismeretünket, jobban megismerhetjük a képességeinket, erőinket vagy épp gyengeségeinket és ezáltal hatékonyabban tudjuk kezünkbe venni a sorsunk irányítását.

A bolygók megmutatják, melyek az érzékeny pontok a testünkön, milyen betegséghajlamaink vannak, milyen életfeladatok várnak ránk, melyek azok az életterületek, ahol fejlődnünk kell és hol tudjuk leginkább kamatoztatni a képességeinket.  Ráláthatunk az erősségeinkre és gyengeségeinkre, megmutatja hogyan hozhatjuk ki magunkból a legtöbbet, mire érdemes odafigyelni, hogy elkerüljük a nehézségeket, vagy hogyan tudunk hatékonyan kilábalni egy létező problémából. Segíthet eligazodni párkapcsolati problémákban, megismerhetjük általa milyen partner illik hozzánk legjobban és mit tanulhatunk tőle. Segítségével ráláthatunk a gyermekünkkel vagy szüleinkkel való kapcsolatunkra, esetleges problémákra és iránymutatást adhat azok lehetséges megoldásaira. Az asztrológia egy csodálatos iránytű, amely végig kalauzol minket az életen.

 

Asztrológia elemzés

Az asztrológia elemzés elkészítéséhez pontos születési adatok szükségesek. A születési óra-perc adatai is nagyon fontosak, ezek határozzák meg az illető aszcendensét, amely a személyiség egyik legfőbb jelölője. Sokan ezt az adatot nem ismerik, vagy nem pontosan. Életesemények alapján a születés pontos ideje meghatározható. A hozzám fordulók képletét minden esetben pontosítom, mert csak megbízható képlet ad hiteles és használható adatokat. Ez az alapja minden későbbi elemzésnek.

Lehetőség van a születési képlet (radix) részletes elemzésére, amely szóban történik, de kérhető hozzá rövid összefoglaló jegyzet is (kb. 3-4 oldal). Az elemzés igazi célja elsősorban az önismeret, társaink, környezetünk jobb megértése és lelki ráhangolódásunk az igazi feladatainkra.

A kapcsolati elemzések (szinasztria) két ember kapcsolatát mutatják. Ez lehet társ, gyermek, szülő, munkatárs stb. Ha feszültséget érzünk valakivel szemben, vagy csak szeretnénk tudatosabban megélni az adott kapcsolatot, egy kapcsolati elemzés sokat segíthet ebben.

Akik egy újabb születésnapot, vagy egy újabb esztendőt tudatosan szeretnének elkezdeni, azok számára ajánlom az egyéves előrejelzést (solar).

Kérhető gyermek horoszkóp elemzés is, ilyenkor – a gyermek jogainak tiszteletben tartásával – az alap személyiségvonások átbeszélésére van lehetőség.

Lehetőség van kötetlen beszélgetésre is, ilyenkor az aktuális kérdésekre adok választ a születési horoszkóp alapján. Ebben a beszélgetésben benne van múlt, jelen és jövő.

Egy kényelmes módja lehet a személyes tanácsadásnak a skype-on történő beszélgetés, konzultáció. Így lehetőségük van azoknak is a szolgáltatásaimat igénybe venni, akik tőlem távol, akár külföldön élnek. Kényelmes, időkímélő lehetőség. Erre a beszélgetésre is előre kell időpontot egyeztetnünk.

 

Lehetőség van az asztrológiai konzultációt kineziológiai oldással összekötni, illetve kérhetőek Bach virágesszencia típusgyógyírek is, amelyek kiválasztása asztrológiai alapokon nyugszik. Részletekért keressen bizalommal!

 

 

Fontos! Egészségügyi és orvosi tevékenységet nem végzek.  Az asztrológiai konzultáció nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és kezelést. Pszichiátriai kezelés alatt álló, illetve bármilyen pszichés vagy mentális probléma miatt gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem áll módomban fogadni!