Spiritualitás

Mélyről jövő bizonyosság

Napok óta motoszkál bennem egy gondolat, vagy inkább gondolat füzér. Egészen pontosan egy elemzés óta. Nagyon szeretem a kapcsolódásokat, beszélgetéseket emberekkel, a gondolatok áramoltatását, főleg ha azoknak van mélysége. Mérleg Aszcendenssel és Ikrek Holddal tulajdonképpen ez az egyik éltetőm. 🙂 Nagyon sokat lehet belőlük tanulni és sok mindent tud bennünk egy egy ilyen találkozás elindítani. Mint például most is.

Nagyon rég óta az életem része, ez a bizonyos mélyről jövő bizonyosság. Mit is jelent ez? Ez az a tudás, az a biztos, megkérdőjelezhetetlen gondolat, ami különböző helyzetekben megjelenik bennünk. Ez nem a gondolkodós, kitalálós, kiagyalós tudás, hanem az, amikor valamit egész egyszerűen TUDUNK. Nem tudjuk miért, de tudjuk: hogy például az az ember fontos része lesz az életünknek, hogy ezt a munkát nekünk szánták, hogy azt a házat meg kell vennünk, mert ránk várt. Számtalan ilyet tudok felsorolni az életemből, amikor ott legbelül TUDTAM, minden sejtemmel és porcikámmal, hogy ennek így kell lennie, ezen a helyen fogok élni, ebben a házban, vagy egy ember majd fontos része lesz az életemnek. Ezek a kapcsolódások. lehet, hogy nem egész életünkre szólnak, de egy adott időszakban meghatározóak, az biztos.

Ilyen nagyon mély tudásom, hogy a lélek halhatatlan és nem először és nem is utoljára vagyunk itt a Földön és jövünk vissza. Itt nincs kétség bennem, egy szemernyi sem.

Talán ezek azok a kardinális pontok, személyek, események, amiket beleirtunk az életünk történetébe? Amolyan útjelző táblák, viszonyítási pontok, amik gyakorlatilag kikerülhetetlenül ott vannak és lesznek nekünk?

Mindenkinek vannak ilyenek? Azt feltételezem igen, de biztosan másként reagálunk ezekre és különböző mértékben vagyunk erre tudatosak. Jó volt, most erre kicsit rálátni az elemzésnek hála, hogy másban ez hogyan jelenik meg. És hogy hozzon bármilyen próbatételt is az élet, bizonyos helyzetekben hatalmas erőt adhat ez a bizonyosság. Hogy most lehet, hogy nehéz, és vannak feladatok, kihívások, de TUDOM, hogy értem van, fejlődök belőle, és a végén, mint a legkisebb királyfi megkapom érte a királylány kezét és a fél királyságot. Legyen így!