Rólam

Szeretettel üdvözöllek az oldalamon!

Bányai Katalin vagyok, okleveles asztrológus, a kineziológia one brain módszerével dolgozó tanácsadó, Bach- virágesszencia konzulens, német-francia szakos nyelvtanár, mellette anya, feleség és örök útkereső.

Egyetemi éveim alatt kezdtem el érdeklődni a különböző önismereti módszerek iránt. Emlékszem, az egyik egyetemi könyvutalványomból megvettem Bert Hellingernek a Hellinger féle családállítási módszer megalkotójának az egyik könyvét és teljesen lenyűgözött. Valahogy minden olyan természetes volt számomra, amit ott olvastam: nem volt nagy aha élmény, inkább csak a felismerés: jéé, hiszen én ezt tudom, ez bennem van. Olyan volt ez a könyv számomra, mint egy beavatás. Alig vártam, hogy elmenjek életem első családállítására. Pár éven belül Budapestre költöztem és mint egy dominó láncban: meglöktem az első dominót, elmentem az első családállításra segítőnek és beindult a folyamat… Sok segítőt és módszert ismertem meg, és rendületlenül dolgoztam magamon, a problémáimon, kapcsolataimon, az életszemléletemen közel 10 éven át. 2015-ben aztán nagyot változott a világom: megszületett a nagyobbik gyermekem és pár hónapra rá beiratkoztam egy 4 éves asztrológus képzésre. Nem sokkal később pedig elkezdtem a kineziológus képzést is. Mind a két módszer rögtön elvarázsolt.

Nyelvtanárként, és bármely más munkakörben, ahol eddig dolgoztam, mindig is emberekkel foglalkoztam. És segítettem nekik, nyelvet tanulni, egy informatikai problémát megoldani vagy esetleg épp technikust küldeni egy elromlott számítógéphez. Mind mind a segítésről szólt, csak más minőségben, mint ahogy most teszem. Ma már – a tanítás mellett – a lélekkel, a sorssal, önismerettel, lelki blokkok oldásával is foglalkozom. Ehhez az asztrológia, a kineziológia és a Bach eszenciák eszköztárát alkalmazom.